Pavel Marcel Guitar Player, Composer, Producer

Sezóna 2023 končí ve Fóru Karlín

Díky všem fanouškům za perfektní sezónu, byla tak vydatná, že jsem sem ani nestíhal psát:-) Zakončíme to s Michalem Prokopem a Framus Five na monstrózním vánočním koncertě v Karlíně 21.12., na který se samozřejmě strašně těšíme a zvát vás je již zbytečné, protože jste skoupili všechny lístky. Díky za vše a hezké svátky! Příští rok se sejdeme na stejných štacích, ale s novým programem, který v zimě připravíme a nejspíš i zvěčníme.

Sezóna 2023 začíná!


Sledujte záložku Live Dates!
Letos budu účinkovat jak ve stálých kapelách Holeček & Marcel Project a Michal Prokop & Framus Five, tak ve staronových Skinny Molly jako host na CZ turné. V domovských kapelách po celý rok, se Skinny pouze první 3 týdny v červnu. Na tradičním festivalu ve Všeticích budu jak ve Framus Five v pátek, tak v sobotu s Michal Prokop Trio. Jako bonus ještě do třetice doprovodím tamtéž legendárního Jaroslava Hutku. Testování cajků a natáčení videorecenzí se budu věnovat také, něco už jsem udělal, další jsou v plánu. Nahrávání nových alb probíhalo v zimě. Letos vyjde Best of Michala Prokopa & Framus Five a album Sklenice vody od J. Hutky, na které jsem během zimního spánku také zanechal jistý otisk.
Budu se na vás těšit na koncertech!

Díky za rok 2022!

6M9A8193

Live in America 2022

Kdo chce vidět Hagena…..
amerika22

Holeček & Marcel Project

Po roce koncertování vydáváme s parťákem Honzou Holečkem u Supraphonu debutové album "Light Up Your Fire". Poslechnout, případně zakoupit můžete zde:

Title Small